Betalen


Betalen van een overeengekomen trouwreportage

Betaling van een overeengekomen trouwreportage geschiedt middels een bankoverschrijving. Je ontvangt hiervoor een faktuur met betaalgegevens.

Betaalmogelijkheden bestellingen in de online gallery

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, Paypal, Afterpay of vooraf overmaken via je bank. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL en Paypal. Voor betalen via AfterPay wordt er € 0,95 in rekening gebracht.

Voor landen buiten Nederland kan er betaald worden via bankoverschrijving of PayPal.

Betalen via AfterPay

Het is mogelijk om achteraf te betalen via Afterpay. Hiervoor wordt € 0,95 extra in rekening gebracht. Lees hier onder de voorwaarden die van toepassing zijn.

Voorwaarden:

AfterPay voert voor In2Weddings het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij In2Weddings betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.