Over ons

Wij zijn Ilse en Loes!

Een enthousiast fotografen duo dat graag jullie mooiste dag op een creatieve en frisse manier in beeld brengt.
In2Weddings trouwfotograaf duo Ilse van den Berg en Loes Franse
Samen hebben wij in 2014 de Fotovakschool in Rotterdam afgerond. We zijn niet alleen klasgenoten van elkaar, maar inmiddels ook vriendinnen! Door de passie en het enthousiasme voor bruidsfotografie hebben wij al heel snel samen In2Weddings opgericht. Inmiddels hebben wij al vele mooie momenten vast mogen leggen. Wij fotograferen samen jullie bruiloft. Dit zorgt voor unieke en verrassende beelden. Foto's met emoties, maar natuurlijk mag af en toe een flinke dosis humor daarin niet ontbreken. Het bruidspaar staat deze dag uiteraard centraal, maar doordat wij met z'n tweeën fotograferen leggen wij ook juist de spontane momenten van bijvoorbeeld de gasten of de omgeving vast. Wij zijn helemaal happy als we de totale sfeer van deze bijzondere dag kunnen vangen in een vrolijke maar ook ontroerende reportage. En boek je bij ons je bruidsreportage, dan krijg je van ons de loveshoot cadeau. Zo kunnen we alvast in ontspannen sfeer kennis met jullie maken en kunnen jullie wennen aan de camera.

Loes

In2Weddings trouwfotograaf Loes Franse
Hoi, ik ben Loes Franse en woon in Vlissingen, lekker dicht bij het strand en zee. Ik ben hier dan ook vaak te vinden met mijn kinderen en vriend, even heerlijk uitwaaien of genieten van het zonnetje. Verder ben ik gek op chocolade en tref je mij thuis regelmatig aan in klusmodus.

Al heel mijn leven ben ik graag bezig met alles wat te maken heeft met vormgeving & design. In 2012 heb ik daarom de stap genomen om, naast mijn werk in projectmanagement, de deeltijd opleiding tot vakfotograaf te volgen aan de Fotovakschool in Rotterdam. Deze heb ik in 2014 afgerond en sindsdien ben ik volop bezig met fotografie.
Mijn vriendschap met Ilse is heel bijzonder, we delen onze passie voor trouwfotografie met In2Weddings maar delen óók lief en leed met elkaar. We kennen elkaar heel goed en dat heeft voordelen als we samen een bruiloft fotograferen, we zijn goed op elkaar ingespeeld. We verdelen de taken goed, want bij het werk van trouwfotograaf komt heel veel kijken.
Ik richt mij naast het fotograferen bij In2Weddings vooral op de marketing en het maken van blogs en vlogs.

Ilse

In2Weddings trouwfotograaf Ilse van den Berg
Hi, ik ben Ilse van den Berg en woon in Hellevoetsluis. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten, Chop en Mijoe. Ik hou van reizen en ik neem dan het liefst mijn camera mee om in alle rust mooie natuur of dieren in beeld te brengen. Naast het fotograferen heb ik nog een grote passie, namelijk het maken van muziek. Ik speel al vanaf mijn 9e levensjaar saxofoon en doe dit nog steeds met veel plezier bij 2 orkesten. Naast al deze creatieve bezigheden vind ik het heerlijk om een balletje te slaan op de golfbaan.
Ik werkte in de IT toen ik besloot meer te willen gaan doen met mijn passie fotograferen. Daarom heb ik de opleiding tot vakfotograaf gevolgd aan de Fotovakschool in Rotterdam. Daar heb ik Loes leren kennen. Vanaf het eerste moment hadden wij een klik! Onze vriendschap is heel bijzonder. Wij mixen serieuze zaken over onze trouwfotografie met een flinke dosis humor tussendoor. En als wij samen 'op kantoor' zijn maken we er altijd een feestje van met bijvoorbeeld een uitgebreide lunch en gaan we aan het eind van de dag even lekker een stuk wandelen.
Ik richt mij bij In2Weddings naast het fotograferen vooral op de technische kant, nabewerking en albumdesign.

Waarom kiezen voor twee fotografen op je bruiloft?

Doordat wij al heel wat bruiloften samen hebben gefotografeerd zijn wij perfect op elkaar ingespeeld. Samen zorgen wij ervoor dat bijvoorbeeld de details goed in beeld komen. Ilse hangt de jurk goed, Loes maakt de foto = tijdswinst & perfect resultaat!
In2Weddings trouwfotografie Ilse van den Berg trouwjurk
In2Weddings trouwfotografie bruidsjurk
Ook alle voorbereidingen worden gefotografeerd. Loes fotografeert bij de bruidegom, Ilse is bij de bruid.
In2Weddings trouwfotografie voorbereidingen kapsel
In2Weddings trouwfotografie voorbereidingen bruidegom
De dag draait om jullie én jullie gasten. Loes fotografeert de gasten, Ilse zoomt in op het bruidspaar.
In2Weddings trouwfotografie trouwen op het strand
In2Weddings trouwfotografie trouwen op het strand bruidspaar
Met twee fotografen heb je ook gewoon simpelweg méér unieke foto's. Twee zien altijd meer dan één.
In2Weddings trouwfotografie vader van de bruid
In2Weddings trouwfotografie moeder van de bruid